Kinderopvang Holleweg

Kinderopvang Toppie aan de Holleweg ligt aan het bos en nabij de Kolhornse hei. Waar mogelijk, gaan wij hier regelmatig naar toe. Ook ligt deze vestiging zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar de snelweg. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden direct naast het kinderdagverblijf gelegen. Er is een grote buitenspeelruimte met voldoende uitdagende materialen voor de kinderen.   

Wilt u eens rondkijken op deze vestiging? Wij vragen u dan om het inschrijfformulier in te vullen, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Door middel van de gegevens die u achterlaat, kunnen wij de beschikbaarheid voor u bekijken. 

Direct contact?

 035-6281166
kdv@kdvtoppie.nl

Contact

Angelique van den Brom

 035-6281166
 06-46118793
 angelique@kdvtoppie.nl

© Kinderdagverblijf Toppie Hilversum
×

Kinderopvang Toppie wordt CompaNanny

Na 22 jaar hebben Liesbeth en Varna besloten dat het tijd is voor verandering en vernieuwing. Kinderopvang Toppie is daarom overgenomen door CompaNanny. Deze overname is ontstaan vanuit dezelfde kijk op kinderopvang en overeenkomsten in visie en cultuur.

Bij beide organisaties staat kwaliteit centraal: voor kinderen, ouders en medewerkers. De vestigingen worden door ouders omschreven als een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar vakkundige mensen werken met een hart voor kinderen en oog voor kwaliteit. Het gevoel dat we vanuit een soortgelijke basis werken, geeft veel vertrouwen en vormt de basis voor de toekomst.

Wil je meer weten over CompaNanny? Kijk op www.compananny.nl

Inschrijven

Nieuwe inschrijvingen worden behandeld door CompaNanny.

Werken bij Compananny