Kinderopvang Diependaalselaan 

Kinderopvang Toppie Diependaalselaan ligt in het prachtige nieuwe gedeelte van het oude "Zuiderheide". Hier is een plan ontwikkeld waar ouderen en jongeren samen komen. Wij hebben hier 2 prachtige nieuwe groepen in verschillende leeftijden van 0-4 jaar.

Het ligt op slechts enkele minuten lopen van de Hoorneboegse heide waar we prachtige wandelingen kunnen maken met de bolderkar. Wij nodigen u van harte uit om voor een rondleiding op deze nieuwste locatie van kinderopvang Toppie. 

Wilt u eens rondkijken op deze vestiging? Wij vragen u dan om het inschrijfformulier in te vullen, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Door middel van de gegevens die u achterlaat kunnen wij de beschikbaarheid voor u bekijken. 

Direct contact?

 035-7604988
nicole@kdvtoppie.nl

Vestigingsmanager:

Nicole Molenkamp

 035-7604988
 06-57553773
 
nicole@kdvtoppie.nl

© Kinderdagverblijf Toppie Hilversum
×

Kinderopvang Toppie wordt CompaNanny

Na 22 jaar hebben Liesbeth en Varna besloten dat het tijd is voor verandering en vernieuwing. Kinderopvang Toppie is daarom overgenomen door CompaNanny. Deze overname is ontstaan vanuit dezelfde kijk op kinderopvang en overeenkomsten in visie en cultuur.

Bij beide organisaties staat kwaliteit centraal: voor kinderen, ouders en medewerkers. De vestigingen worden door ouders omschreven als een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar vakkundige mensen werken met een hart voor kinderen en oog voor kwaliteit. Het gevoel dat we vanuit een soortgelijke basis werken, geeft veel vertrouwen en vormt de basis voor de toekomst.

Wil je meer weten over CompaNanny? Kijk op www.compananny.nl

Inschrijven

Nieuwe inschrijvingen worden behandeld door CompaNanny.

Werken bij Compananny

Inloggen Mijn Toppie