Nieuwsbrief zomer 2017

Vaste medewerksters op de groepen

De vaste pedagogisch medewerksters op de Hendrik Smitstraat zijn:

Dominique, Priscilla en Patricia

Vaste invalkrachten: Tesse en Nina

Stagiaires:

Nina heeft haar stage op de Hendrik Smitstraat inmiddels afgerond en blijft als vakantiekracht deze zomer bij ons werkzaam. 

Angelique vd Brom

WIj hebben Angelique gevraagd en bereid gevonden om al haar uren te gaan werken als vestigingsmanager voor alle drie de vestigingen. Dit betekent dat zij met haar uren als medewerkster op de naschoolse ovpvang groep stopt en haar uren over de drie vestigingen gaat verdelen door de hele week heen. Zij zal dus ook vaker op de Hilvertsweg te zien zijn en de medewerksters op de werkvloer ondersteunen. 

Vakanties

Tijdens de zomermaanden zullen de vaste medewerksters natuurlijk ook lekker op vakantie gaan. Wij streven ernaar altijd één vaste medewerkster van de groep in te plannen en een vaste inval medewerkster naast deze vaste medewerkster in te zetten. 

Wij zouden ook graag weten wanneer de kinderen op vakantie zijn! 

Mandje

Graag even checken of de volgende zaken in het mandje van uw kind(eren) liggen: 

passende reservekleding 
een dunne slaapzak 
bij mooi weer zwemkleding
bij allergie; zelf mee te nemen sudocreme of andere zalfjes 

Zonnebrand

Het weer wordt weer beter, dus het is smeren geblazen. Graag verzoeken wij de kinderen op zonnige dagen ingesmeerd naar Toppie te brengen. Over de dag zullen wij hen uiteraard goed blijven insmeren! 

Warme maaltijd 

Wij serveren de warme maaltijd op Toppie rond 17.00 uur, het is de bedoeling dat de kinderen die mee eten deze maaltijd op Toppie nuttigen, de maaltijden worden niet mee naar huis gegeven. 

Waardeloos materiaal 

Wij willen graag weer waardeloos materiaal gaan verzamelen, denk aan; kurken, doppen, toiletrollen en of keukenrollen(leeg), lege pakken, knijpers, eierdozen, ijsstokjes, meloenpitjes, enz enz. Spaart u met ons mee? 

Luchtkwaliteit 

Op Toppie meten wij wekelijks de kwaliteit van de lucht, wij meten dan de CO2 waarde, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Wij hebben de ventilatie op dusdanige wijze geregeld dat de metingen zeer zelden buiten het gewenste vallen. Deze metingen worden genoteerd en als er eens een meting buiten het gewenste valt nemen wij direct maatregelen. Er zal dan extra geventileerd worden.

 

 

 

 

 

 

Agenda

© Kinderdagverblijf Toppie Hilversum