Kinderopvang Hilvertsweg   

Kinderopvang Toppie aan de Hilvertsweg is gelegen in Hilversum Zuid dichtbij de doorgaande toegangswegen Diependaalselaan en de Gijsbrecht van Amstelstraat. In de straat en op onze oprijlaan zijn altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. 

Het kinderdagverblijf heeft een grote binnentuin met een afgesloten pleintje en (kunst)grasveld voor de allerjongsten en een uitdagend groot klimtoestel voor de oudere kinderen. Ook is er buitenspeelgoed zoals driewielers, loopfietsen en loopauto's. Bij goed weer gaan we altijd heerlijk met water spelen in de tuin.

Vanuit deze locatie gaan we vaak met de kinderen in de bolderwagen wandelen, we gaan dan bijvoorbeeld naar een speeltuintje in de buurt of we gaan langs bij de bakker. 

Wilt u eens rondkijken op deze vestiging? Wij vragen u dan om het inschrijfformulier in te vullen, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Door middel van de gegevens die u achterlaat kunnen wij de beschikbaarheid voor u bekijken. 

Direct contact?

 Tel 035-5242216
 kdv@kdvtoppie.nl

Vestigingsmanager

Sigrid van Os

  035 - 524 22 16
  06 - 83 69 10 21
 sigrid@kdvtoppie.nl

 

© Kinderdagverblijf Toppie Hilversum
×

Kinderopvang Toppie wordt CompaNanny

Na 22 jaar hebben Liesbeth en Varna besloten dat het tijd is voor verandering en vernieuwing. Kinderopvang Toppie is daarom overgenomen door CompaNanny. Deze overname is ontstaan vanuit dezelfde kijk op kinderopvang en overeenkomsten in visie en cultuur.

Bij beide organisaties staat kwaliteit centraal: voor kinderen, ouders en medewerkers. De vestigingen worden door ouders omschreven als een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar vakkundige mensen werken met een hart voor kinderen en oog voor kwaliteit. Het gevoel dat we vanuit een soortgelijke basis werken, geeft veel vertrouwen en vormt de basis voor de toekomst.

Wil je meer weten over CompaNanny? Kijk op www.compananny.nl

Inschrijven

Nieuwe inschrijvingen worden behandeld door CompaNanny.

Werken bij Compananny