Naschoolse opvang Van Musschenbroekstraat 

Naschoolse Opvang Toppie Van Musschenbroekstraat is de nieuwste vestiging van ons bedrijf in Hilversum. Deze vestiging is geopend per 1 september 2021 en is verbouwd naar de kwaliteit en uitstraling die u gewend bent van KDV Toppie.

Wilt u rondkijken op deze vestiging? Wij vragen u dan om het inschrijfformulier in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Door middel van de gegevens die u achterlaat, kunnen wij de beschikbaarheid voor u bekijken.

 

 

Direct contact?

 035 - 205 73 20
wilma@kdvtoppie.nl

© Kinderdagverblijf Toppie Hilversum
×

Kinderopvang Toppie wordt CompaNanny

Na 22 jaar hebben Liesbeth en Varna besloten dat het tijd is voor verandering en vernieuwing. Kinderopvang Toppie is daarom overgenomen door CompaNanny. Deze overname is ontstaan vanuit dezelfde kijk op kinderopvang en overeenkomsten in visie en cultuur.

Bij beide organisaties staat kwaliteit centraal: voor kinderen, ouders en medewerkers. De vestigingen worden door ouders omschreven als een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar vakkundige mensen werken met een hart voor kinderen en oog voor kwaliteit. Het gevoel dat we vanuit een soortgelijke basis werken, geeft veel vertrouwen en vormt de basis voor de toekomst.

Wil je meer weten over CompaNanny? Kijk op www.compananny.nl

Inschrijven

Nieuwe inschrijvingen worden behandeld door CompaNanny.

Werken bij Compananny

Inloggen Mijn Toppie