Naschoolse opvang de Holleweg

De naschoolse opvang van Toppie heeft 2 groepen van 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en 1 groep van 24 kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Op elke groep staan 2 gediplomeerde enthousiaste pedagogisch medewerksters die de kinderen van de basisschool ophalen om ze daarna een fijne middag te bezorgen.

De naschoolse opvang ligt nabij een bosrijk gebied waar de kinderen, nadat ze een dag op school zijn geweest lekker kunnen uitrazen in het bos.

Wilt u eens rondkijken op deze vestiging? Wij vragen u dan om het inschrijfformulier in te vullen, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Door middel van de gegevens die u achterlaat kunnen wij de beschikbaarheid voor u bekijken. 

Direct Contact?

 035-6281166
 kdv@kdvtoppie.nl.

Vestigingsmanager:

Warona van Dam

 035-6281166
 06-22293852
 warona@kdvtoppie.nl

© Kinderdagverblijf Toppie Hilversum
×

Kinderopvang Toppie wordt CompaNanny

Na 22 jaar hebben Liesbeth en Varna besloten dat het tijd is voor verandering en vernieuwing. Kinderopvang Toppie is daarom overgenomen door CompaNanny. Deze overname is ontstaan vanuit dezelfde kijk op kinderopvang en overeenkomsten in visie en cultuur.

Bij beide organisaties staat kwaliteit centraal: voor kinderen, ouders en medewerkers. De vestigingen worden door ouders omschreven als een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar vakkundige mensen werken met een hart voor kinderen en oog voor kwaliteit. Het gevoel dat we vanuit een soortgelijke basis werken, geeft veel vertrouwen en vormt de basis voor de toekomst.

Wil je meer weten over CompaNanny? Kijk op www.compananny.nl

Inschrijven

Nieuwe inschrijvingen worden behandeld door CompaNanny.

Werken bij Compananny