Organisatie kinderopvang Toppie

De organisatie van kinderopvang Toppie bestaat uit twee algemeen directeuren, voor elke vestiging een locatie leidinggevende en twee pedagogisch medewerkers per groep per dag.

De eind-verantwoordelijkheid van alle vestigingen ligt in handen van de twee algemeen directeuren, Liesbeth Schipper en Varna Vos. Zij zijn allebei werkzaam geweest in de kinderopvang en beiden zelf moeder. 
Zij zijn dagelijks werkzaam op de verschillende vestigingen en ondersteunen de vestigingsmanagers op de werkvloer. Voor zaken als plaatsingen, financiën, beleid, e.d. kunt u hen bereiken onder telefoonnummer 035-5414647.  

Tevens kunt u hen bereiken via de e-mail kdv@kdvtoppie.nl.

Op de diverse locaties ligt de dagelijkse verantwoording bij de locatie leidinggevende, onder elke vestiging staat deze vermeld bij de contactgegevens. 

Het vaste team bestaat uit twee á drie pedagogisch medewerkers per dag per groep; op de peutergroep werken 2 pedagogisch medewerkers, op de dreumesgroep drie en op de babygroep kunnen dit er vier zijn. Toppie wil graag dat zij persoonlijk contact kunnen opbouwen met de kinderen en hun ouders/verzorgers en probeert daarom vaste gezichten per groep te creëren. Tevens proberen wij de personeelswisselingen zo laag mogelijk te houden.

De pedagogisch medewerkers zijn minimaal in het bezit van een SPW (Sociaal Pedagogisch Medewerker) of LKC (Leidster Kinder Centrum) diploma of volgt de Beroeps Begeleidende Leerweg tot Sociaal Pedagogisch Medewerker.   

Wij vangen ziekte en vakantie van pedagogisch medewerkers zelf op door het inzetten van een "vliegende keep". Zij is standaard 4 dagen per week werkzaam op Toppie en valt in waar nodig.

Op alle vestigingen is een huishoudelijke hulp aanwezig, zij ondersteunt het team met de dagelijkse en huishoudelijke werkzaamheden.

Op zoek naar het inschrijfformulier?

 inschrijven KDV

 inschrijven NSO

Een keer meekijken?

Vraag een rondleiding aan

© Kinderdagverblijf Toppie Hilversum