Opvangvormen

Reguliere opvang

De reguliere opvang die Toppie biedt is van maandag tot en met vrijdag van 07.30 - 18.30 uur. Toppie biedt op woensdag en of vrijdag de mogelijkheid om de ochtenden van 07.30 - 13.00 uur of de middagen van 13.00 - 18.30 uur apart af te nemen.

Het is mogelijk binnen de reguliere opvang incidenteel een (halve) dag extra te komen, mits er plaats is. Deze extra (halve) dagen kunnen aangevraagd worden bij de pedagogisch medewerker van de betreffende groep.

Flexplaatsen KDV en NSO

Toppie biedt op alle vestigingen flexibele opvang aan, deze opvang is af te nemen van maandag tot en met vrijdag binnen de reguliere openingstijden. Wij hanteren hiervoor aangepaste tarieven, namelijk € 14,50 per uur. Voor deze opvang heeft u geen structureel contract nodig.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang die Toppie biedt, is op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 - 18.30 uur en op woensdag en vrijdag van 11.30 - 18.30 uur.  

Het is mogelijk binnen de reguliere opvang incidenteel een (halve) dag extra te komen, mits er plaats is. Dit kan ook op vakantie- en of studiedagen. Deze extra (halve) dagen kunnen aangevraagd worden via het ouderportaal. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Informatie boekje

Alle informatie over Kinderopvang Toppie vindt u in ons boekje.

Deze kunt u hier inzien (PDF)

© Kinderdagverblijf Toppie Hilversum
×

Kinderopvang Toppie wordt CompaNanny

Na 22 jaar hebben Liesbeth en Varna besloten dat het tijd is voor verandering en vernieuwing. Kinderopvang Toppie is daarom overgenomen door CompaNanny. Deze overname is ontstaan vanuit dezelfde kijk op kinderopvang en overeenkomsten in visie en cultuur.

Bij beide organisaties staat kwaliteit centraal: voor kinderen, ouders en medewerkers. De vestigingen worden door ouders omschreven als een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar vakkundige mensen werken met een hart voor kinderen en oog voor kwaliteit. Het gevoel dat we vanuit een soortgelijke basis werken, geeft veel vertrouwen en vormt de basis voor de toekomst.

Wil je meer weten over CompaNanny? Kijk op www.compananny.nl

Inschrijven

Nieuwe inschrijvingen worden behandeld door CompaNanny.

Werken bij Compananny